2016 metų sausio 1 horoskopas

396

horoskopasAvinas

Iki vakaro nepalankus metas, stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Vakare laukia maloni staigmena, gali išsipildyti ir sena svajonė.

Tauras

Tai pergalių laikas, jas pasieksite tiktai dėl savo entuziazmo bei išradingumo. Tik nereikėtų piktnaudžiauti jums rodomu pasitikėjimu, – vėliau tai atsigręš prieš jus.

Dvyniai

Nepraraskite saiko norėdami, nesivelkite į ginčus su antrąja puse. Kol kas apribojimai, kliūtys labiau tikėtini nei pagalba, nauda.

Vėžys

Netikėtos, kartais netgi atsitiktinės sėkmės diena. Tiesa, šiandien gali tekti šiek tiek laviruoti: pernelyg daug reikalų ir pernelyg daug jums merkiančių akį. Visiems patiksite, visi sieks jūsų palankumo ir dėmesio.

Liūtas

Jokių griežtų metodų – su visais tiktai gražiuoju, ir visi reikalai palengvėle susitvarkys taip, kaip reikia.

Mergelė

Sėkmingas metas, pavyks išspręsti sudėtingus klausimus. Vis dėlto mėginkite savo laimę atsargiai – rizikuoti, ypač vakare, nederėtų.

Svarstyklės

Kantrybės ugdymas šiandien itin naudingas – artimiausiu metu jos prireiks. Išbandymai taip greitai nesibaigs, kaip norisi, tad atsisakykite to, kas nereikalinga, siekite su visais sutarti, ir tai šiandien tikrai seksis.

Skorpionas

Galimas dalykas, kad kas nors kitas geriau už jus žino, ko jums reikia ir ką jūs mylite. Verta išgirsti jus supančių žmonių, savo poros nuomonę. Diena palanki taikytis, deryboms, įvairiems susitarimams.

Šaulys

Mažiau nervinkitės ir nesiimkite pavojingų, rizikingų darbų. Vakare jūsų nuotaikos taps giedresnės ir esamą situaciją imsite vertinti ramiau, išmintingiau. Vakaras palankus viešnagėms, susitikti su žmonėmis iš toli ar su tais, iš kurių norite pasimokyti.

Ožiaragis

Iki pavakarės palankus metas, suskubkite kuo daugiau nuveikti. Vakare įtampa išaugs ir tai gali trukdyti džiugiai bendrauti su bičiuliais ar mylimu asmeniu.

Vandenis

Vakarui mažiau planuokite: aplinkybės gali pasisukti nenumatyta linkme.

Žuvys

Naudokitės puikia proga koreguoti įvykius – dabar galite pakeisti kai ką svarbaus. Sulauksite ištikimų draugų dėmesio ir pagalbos. Vakaras paslaptingas, romantiškas – geriau jį leisti tik su mylimu asmeniu.

www.vytautus.com

Manosapnas.lt